Bugs
Forum » Discussions / Bugs
Number of threads: 584
Number of posts: 2831
rss icon RSS: New threads | New posts
Report here any bug you have found in Tomato USB.
Order by:
Last post date
Thread starting date
Create a new thread
Thread name Started Posts Recent post
WIFI shut down or slow down
by: Bozo29Bozo29
29 Oct 2011 18:14
20 by mary-hitmary-hit
22 Apr 2016 16:48 Jump!
by: M Moogle (guest)
07 Jul 2011 21:20
2 by matt_callaghanmatt_callaghan
13 Apr 2016 13:01 Jump!
Can't create L2TP VPN from laptop on home RT-AC68W LAN to remote corporate VPN Same issue with a recent DD-WRT build
by: yxo-6o6ukayxo-6o6uka
12 Apr 2016 21:30
1  
USB3 LED is never ON. USB2 LED is ON if a drive is plugged into USB3 port.
by: yxo-6o6ukayxo-6o6uka
12 Apr 2016 21:27
1  
LED on/off switch has no control over front-side LED lights
by: yxo-6o6ukayxo-6o6uka
12 Apr 2016 21:23
1  
by: ld73ld73
02 Apr 2016 19:42
2 by Epic007Epic007
11 Apr 2016 22:30 Jump!
by: betdimavbetdimav
06 Mar 2016 09:02
2 by warrwirrwarrwirr
10 Apr 2016 13:21 Jump!
Tomato Firmware 1.28.0000 -135 K26ARM USB AIO-64K on Asus RT-AC68U
by: laduleladule
06 Apr 2016 10:13
1  
rt16n, Tomato Firmware v1.28.9054 MIPSR2-beta K26 USB vpn3.6
by: alexd73alexd73
02 Apr 2016 07:14
1  
E1200v2 + Shibby 1.24 (and newer)
by: JeanRockJeanRock
25 Mar 2016 18:31
1  
Access restrictions containing urls (text) will cause iptables error.
by: trahajopro86trahajopro86
19 Mar 2016 16:07
2 by Nicki208Nicki208
20 Mar 2016 13:57 Jump!
by: koitsukoitsu
16 Mar 2012 21:05
14 by dlongdlong
13 Mar 2016 18:53 Jump!
Issues with Country / Region Code after the router is rebooted.
by: RokairRokair
12 Nov 2014 16:53
2 by dxlr8rdxlr8r
08 Mar 2016 10:07 Jump!
almost dead 2 pcs of them
by: drackgdrackg
01 Mar 2016 13:47
1  
When I download from WAN the router has a sirq load of 70-85% which makes the router unresponsive to ssh and webinterface.
by: PenetalPenetal
01 Feb 2016 19:09
2 by PenetalPenetal
02 Feb 2016 14:41 Jump!
by: rvalinrvalin
19 Oct 2015 13:26
2 by rfdienhartrfdienhart
01 Feb 2016 18:31 Jump!
My Nest thermostat is unable to connect to the Nest servers if my router has the newest Shibby firmware. The thermostat connects to Wi-Fi and gets an IP address from DHCP. It just can't contact the mothership for some reason. Reverting to an older Shibby firmware fixes the problem. All other devices on the network work just fine with the newer router firmware.
by: mrogmrog
02 Jan 2016 18:13
1  
by: sunriseprosunrisepro
07 Dec 2015 23:13
1  
by: surfer300zxsurfer300zx
23 Nov 2015 19:29
1  
LEDs problem.
by: hasaflyhasafly
08 Nov 2015 22:33
1  
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License